Hélène Mulder

webdesigner & filmmaker
oprichter Creators Chambers

Hélène Mulder online presence creatieven Antwerpen

Expressie als rode draad

Als jong meisje groeide ik op in een omgeving van toneelspelers, kunst, erfgoed en antiek. Ik luisterde uren naar mijn grootmoeder die als voordrachtskunstenaar de klassieken op het internationale toneel bracht. Mijn moeder leerde me de impact van presentatie, historie en uniciteit tijdens de samenstelling en opbouw van haar museum antiek speelgoed.

Waar ik mee ben grootgebracht, blijkt de rode draad in mijn leven. Ik voel me thuis bij creatieven en heb enorme fascinatie voor wat zij ons aanreiken. Vandaag de dag omring ik me met expressieve ondernemers en help ik artiesten, creatieven en kunstenaars zich online beter en professioneel te presenteren. Opdat ze tonen wie ze zijn en zich gezien voelen door het publiek dat bij hen past.

Wat mij drijft

We hebben creatieven nodig in deze wereld. Vanwege hun scheppend vermogen zijn ze onmisbaar. De meesten van hen blijven enigszins onzichtbaar door de onuitputtelijke focus op hun werk. Ik verbind creatieven met hun publiek, vergroot hun zichtbaarheid en boven alles help hun impact op de wereld te vergroten.

Ik ben gedreven creatieve professionals in het licht zetten. Hen uit hun comfort zone te halen om kwaliteiten te belichten die ze zelf wellicht niet zien. Om samen hun essentie en eigenheid naar buiten te brengen met hulp van webdesign, film en fotografie.

Trots ben ik op de uiteenlopende webdesigns, korte films, beeldverhalen, interviews en trainingen die ik met creatieve professionals al realiseerde. Zo draag ik met liefde bij aan het verwezenlijken van hun talent en het realiseren van hun dromen.

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een project waar je visibiliteit voor wenst te genereren? Hulp nodig met digitaal beeld ter promotie van je werk? Wil je zelf leren hoe je je online zichtbaarheid verbetert en bijhoudt? Of een andere vraag?