Tarieven webdesign

voor zelfstandigen en ondernemers

prijzen exclusief btw

Tijdens een gratis consult – en de perfecte gelegenheid om kennis te maken – bespreken we je concrete wensen en doelstellingen voor je nieuwe website, waarna ik een specifieke prijsopgave voor je kan opstellen. Volledig op maat.

Wil je liever een verbetering van je bestaande website? Mail mij je url zodat ik kan bekijken wat de mogelijkheden voor optimalisatie zijn.

Of schrijf je in voor de training Effectief Webdesign waarin ik je specifiek aangeef wat je kunt verbeteren om het vertrouwen van je bezoeker te winnen.

Individuele Training & Coaching

Leer zelf je website te upgraden.

Heb je al een website, maar ben je niet tevreden met de resultaten? Leer zelf je website te verbeteren.

De "Training Effectief Webdesign" leert je het vertrouwen van je bezoekers te (her)winnen en hen te overtuigen de actie te ondernemen die jij als doel hebt gesteld. Individueel online | 4 sessies van 1 uur. Vragen? Mail me.

Binnenkort beschikbaar:

MasterClass Effectief Webdesign  (Techniek, Design & Copywriting)

Samen met copywriter Ellen Bracquiné werk ik aan online modules zodat je in eigen tempo leert hoe je zelf een effectieve website opbouwt, hoe je succesvolle teksten schrijft en het geheel professonieel beheert in de toekomst. Launch van deze training: eind 2022. Laat je een reminder sturen wanneer het van start gaat!