1-op-1 Training Effectief webdesign

Overtuigend webdesign

Leer hoe je met design het vertrouwen van je bezoekers wint. Creëer trouwe fans en klanten met overtuigend en effectief webdesign.

Met een gloednieuwe website start je je zakelijke avontuur. Je bent nu “online zichtbaar”, maar je ontdekt dat je niet automatisch “online vindbaar” bent. Je website trekt niet de ideale klant die je nodig hebt. Of bezoekers vertrekken zonder enige actie je website. Je vraagt je af: waar gaat het mis?

Je website is jouw belangrijkste marketingmiddel. Als je website onvoldoende vindbaar is of je bezoekers niet overtuigt, mist je website elk effect. Je marketingmiddel is – zoals het nu functioneert – niet effectief. Belangrijke kansen blijven zo onbenut.

De professionaliteit van je website heeft grote invloed op het vertrouwen van de bezoeker in jou en je bedrijf. Ook al heb je het mooiste product van de wereld: met slecht webdesign verlies je je online bezoekers. Leer hoe je met design het vertrouwen van je bezoekers wint. Creëer trouwe fans en klanten met overtuigend en effectief webdesign!

Training effectief webdesign

Tegenwoordig bouwen veel starters en ondernemers hun eigen website, zeker met goede systemen als WordPress. Echter, uit onderzoek blijkt dat veel zelfgemaakte websites niet zijn opgebouwd zoals bezoekers én Google dat graag zien. Heldere navigatie, waardevolle content, duidelijk taalgebruik, relevante call to action’s zijn slechts enkele voorwaarden voor een webdesign dat van je bezoekers fans en zelfs klanten kunnen maken.

Leer hoe je je website wel overtuigend en effectief opbouwt en leg zo de fundamenten voor de groei van je bedrijf. De Training Effectief Webdesign is ontwikkeld als antwoord op een groeiende vraag van zelfstandigen die leads en klanten willen behalen met hun website. Door te leren en analyseren, kan je verandering brengen in webdesign dat nog niet overtuigt en daardoor nog niet converteert. Wachten is geen optie!

Online zichtbaar zijn betekent niet automatisch dat je klanten werft. Leer hoe je met webdesign het vertrouwen van je bezoeker wint. 

Wil je de sleutel tot effectief webdesign?

In deze 1-op-1 training leer je over de elementen die jouw website tot een effectief marketingmiddel maken. Samen onderzoeken we hoe jouw (concept-) website momenteel presteert en implementeer je zelf de adviezen die ik je aanreik na een uitgebreide inventarisatie. Deze 1-op-1 begeleiding leert je hoe je je website effectief opbouwt, verbetert en hoe je deze ook in toekomst als een pro beheert.

Training "Effectief Webdesign" leert jou:

 • De toepassing van de geheimen van effectief webdesign
 • Concreet je doelstellingen van jouw website te verwoorden
 • Je website kritisch te bekijken en te analyseren waar en waarom het effect mist
 • Hoe je met je webdesign je bezoekers kan leiden en gestelde doelstellingen kunt realiseren
 • De branding en structuur van je website op punt te zetten voor een succesvol en onafhankelijk beheer in de toekomst
 • Je matig presterende website te optimaliseren tot een professioneel online marketingmiddel dat jouw bedrijf of merk verdient.

Doelgroep training

 • Voor de starter die naamsbekendheid wil opbouwen en wil aansturen op het vergroten van zijn volgers
 • Voor de zzp’er die bezoekers wil verleiden tot het maken van een eerste kennismakingsgesprek
 • Voor de ondernemer die bezoekers wil uitnodigen tot het downloaden van zijn productfiche
 • En voor diegenen die met hun website een doel voor ogen hebben dat ze wensen te bereiken!

Inhoud training

Tijdens 4 individuele sessies (live of online) komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 • Je doelgroep, customer journey en doelstellingen van je huidige website
 • Elementen van een doeltreffende website en toepassing ervan op jouw webdesign
 • Resultaten van je website-scan en mijn advies voor optimalisatie van je webdesign. Je ontvangt een persoonlijk rapport.
 • Je aanpassingen en implementatie van adviezen. We bespreken “voor en na” en zo leer je ook voor de toekomst welke principes je toepast voor een effectieve website.

Methode training

4 uur individuele training op maat, waarin ik je begeleid om zelfstandig je website naar een professioneel niveau te brengen. Je leert terwijl je zelf implementeert. Nu weet je hoe je je website in de toekomst zelf onderzoekt en consequent blijft verbeteren. Je ontwikkelt zelf en autonoom je professionele, effectieve website.

Duur training

Je website voor je laten werken doen we in jouw tempo: de 4 sessies kunnen we in een enkele weken plannen of spreiden over meerdere maanden. We passen het in jouw agenda, want als zelfstandige moet je veel borden laten draaien. De snelheid van de ontwikkeling van je website heb je zelf in de hand!

Tarief Training Effectief Webdesign

individueel en op maat

590€ exclusief btw

Individuele training, door een webdesigner met jarenlange ervaring in het creëren van converterende websites. Wat je leert, pas je direct toe op je eigen website. Je investeert in je eigen kennis, in marketing en de groei van je merk. Een relatief klein bedrag voor een investering van grote waarde!

Over je trainer: Hélène Mulder

Webdesigner en filmmaker. Expert op gebied van online zichtbaarheid voor creatieve professionals. Training van starters en zelfstandigen. Oprichter van Creators Chambers, online platform ter ondersteuning van creatief ondernemerschap.

Heb je een vraag over de training?

Mail je vragen of bel 0485 185 075.

Training Effectief webdesign door Hélène Mulder

Zeer praktische en to-the-point training. Ik begrijp voor het eerst wat ik doe met mijn website en realiseer me dat ik in het verleden veel kansen heb laten liggen. Ik heb nu mijn eerste offerte-aanvraag via mijn website ontvangen, dat stimuleert me veel meer bij mijn website betrokken te blijven. Een aanrader!

Koen de Neve

Traiteur en catering

Ik heb zoveel baat gehad van deze individuele training. Waardevolle inzichten gekregen die ik nu echt in de vingers heb omdat ik de verbeteringen zelf heb aangebracht. Hélène is geduldig, weet wat ze doet, luisterde goed naar mijn bedrijfsmissie en heeft me zeer helder begeleid. Ik voel me weer baas over mijn eigen website.

Inez Dumoulin

Coach en trainer

Laten we beginnen!

Ben je klaar om je website te transformeren? Ik laat je zien hoe je het doet. Start vandaag nog.