1-op-1 Training Effectief webdesign

Overtuigend webdesign

Leer hoe je met design het vertrouwen van je bezoekers wint. Creëer trouwe fans en klanten met overtuigend en effectief webdesign.

Met een gloednieuwe website start je je zakelijke avontuur. Je bent nu “online zichtbaar”, maar je ontdekt dat je niet automatisch “online vindbaar” bent. Je bezoekers keren niet terug, er zijn weinig aanmeldingen, en eigenlijk geen nieuwe klanten. Je vraagt je af: waar gaat het mis?

Een website die niet gevonden wordt, niet overtuigt en/of niet tot actie aanzet, mist elk effect en laat belangrijke kansen op nieuwe klanten liggen. Dat kan verschillende oorzaken hebben: je website kan te langzaam laden, onduidelijk zijn, niet de juiste doelgroep aanspreken, te veel call to action’s hebben, onprofessioneel aanvoelen en zo voort.

Het belang van een goed ontworpen website

→ Je potentiële cliënten en opdrachtgevers zijn online.

→ 75% van potentiële klanten onderzoekt eerst online welke aanbieders oplossingen hebben voor hun behoefte of vraag.

→ Je online zichtbaarheid heeft grote invloed op de beslissing van je bezoeker of jij hen de beste oplossing kan bieden.

→ Binnen enkele seconden heeft je online bezoeker zich een mening gevormd over jouw professionaliteit, puur op basis van je webdesign.

→ Met een effectieve website bereik je de doelstellingen die je stelt om je bedrijf te laten groeien, zoals jij dat wilt!

 Je bezoeker verbindt je webdesign aan vertrouwen en jouw professionaliteit.

De eerste indruk van een website is voor 94% gebaseerd op design. Een slechte 1e indruk van het design resulteerde er in dat mensen het bedrijf achter de website minder vertrouwden. Slechts 6% van de feedback ging over de echte content van de website.” (uit “Online marketing”, T. Loorbach)

Wil je de geheimen van effectief webdesign leren?

 

In deze 1-op-1 training leer je over de elementen die jouw website tot een effectief marketingmiddel maken. Samen onderzoeken we hoe jouw (concept-) website momenteel presteert en implementeer je zelf de adviezen die ik je aanreik na een uitgebreide inventarisatie. Deze 1-op-1 begeleiding leert je hoe je je website effectief opbouwt, verbetert en hoe je deze ook in toekomst als een pro beheert.

Training Effectief Webdesign

Online zichtbaar zijn betekent niet automatisch dat je klanten werft. Leer hoe je met webdesign het vertrouwen van je bezoeker wint. 

Tegenwoordig kan iedereen zelf een website bouwen, zeker met mooie systemen als WordPress. Echter, uit onderzoek blijkt dat veel zelfgemaakte websites niet zijn opgebouwd zoals bezoekers én Google dat graag zien. Heldere navigatie, hierarchie, duidelijke call to action’s zijn slechts enkele voorwaarden voor een webdesign dat van je bezoekers fans en zelfs klanten kunnen maken.

Leer hoe je je website wel overtuigend en effectief opbouwt en leg zo de fundamenten voor de groei van je bedrijf. De Training Effectief Webdesign is ontwikkeld als antwoord op een groeiende vraag van zelfstandigen die leads en klanten willen behalen met hun website. Door te leren en analyseren, kan je verandering brengen in webdesign dat nog niet overtuigt en daardoor nog niet converteert. Wachten is geen optie!

Training "Effectief Webdesign" leert jou:

 • De toepassing van de geheimen van effectief webdesign
 • Concreet je doelstellingen van jouw website te verwoorden
 • Je website kritisch te bekijken en te analyseren waar en waarom het effect mist
 • Hoe je met je webdesign je bezoekers kan leiden en gestelde doelstellingen kunt realiseren
 • De branding en structuur van je website op punt te zetten voor een succesvol en onafhankelijk beheer in de toekomst
 • Je matig presterende website te optimaliseren tot een professioneel online marketingmiddel dat jouw bedrijf of merk verdient.

Doelgroep training

 • Voor de starter die naamsbekendheid wil opbouwen en wil aansturen op het vergroten van zijn volgers
 • Voor de zzp’er die bezoekers wil verleiden tot het maken van een eerste kennismakingsgesprek
 • Voor de ondernemer die bezoekers wil uitnodigen tot het downloaden van zijn productfiche
 • En voor diegenen die met hun website een doel voor ogen hebben dat ze wensen te bereiken!

Inhoud training

Tijdens 4 individuele sessies (live of online) komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 • Je doelgroep, customer journey en doelstellingen van je huidige website
 • Elementen van een doeltreffende website en toepassing ervan op jouw webdesign
 • Resultaten van je website-scan en mijn advies voor optimalisatie van je webdesign. Je ontvangt een persoonlijk rapport.
 • Je aanpassingen en implementatie van adviezen. We bespreken “voor en na” en zo leer je ook voor de toekomst welke principes je toepast voor een effectieve website.

Methode training

4 uur individuele training op maat, waarin ik je begeleid om zelfstandig je website naar een professioneel niveau te brengen. Je leert terwijl je zelf implementeert. Nu weet je hoe je je website in de toekomst zelf onderzoekt en consequent blijft verbeteren. Je ontwikkelt zelf en autonoom je professionele, effectieve website.

Duur training

Je website voor je laten werken doen we in jouw tempo: de 4 sessies kunnen we in een enkele weken plannen of spreiden over meerdere maanden. We passen het in jouw agenda, want als zelfstandige moet je veel borden laten draaien. De snelheid van de ontwikkeling van je website heb je zelf in de hand!

Locatie training

We ontmoeten elkaar online zodat we elkaar kunnen zien, horen en beiden toegang hebben tot onze bestanden en relevante website. Daarvoor gebruiken we Zoom, Teams of Facetime.

Training effectief webdesign

Tarief Training Effectief Webdesign

individueel en op maat

590€ exclusief btw

Individuele training, door een webdesigner met jarenlange ervaring in het creëren van converterende websites. Wat je leert, pas je direct toe op je eigen website. Je investeert in je eigen kennis, in marketing en de groei van je merk. Een relatief klein bedrag voor een investering van grote waarde!

Over je trainer: Hélène Mulder

Webdesigner en filmmaker met jarenlange ervaring op gebied van online zichtbaarheid, visual storytelling en coaching van zelfstandigen. Oprichter van Creators Chambers, online platform ter ondersteuning van creatief ondernemerschap.

Heb je een vraag over de training? 

Mail je vragen of bel 0485 185 075.

Training Effectief webdesign door Hélène Mulder

Zeer praktische en to-the-point training. Ik begrijp voor het eerst wat ik doe met mijn website en realiseer me dat ik in het verleden veel kansen heb laten liggen. Ik heb nu mijn eerste offerte-aanvraag via mijn website ontvangen, dat stimuleert me veel meer bij mijn website betrokken te blijven. Een aanrader!

Koen de Neve

Traiteur en catering

Ik heb zoveel baat gehad van deze individuele training. Waardevolle inzichten gekregen die ik nu echt in de vingers heb omdat ik de verbeteringen zelf heb aangebracht. Hélène is geduldig, weet wat ze doet, luisterde goed naar mijn bedrijfsmissie en heeft me zeer helder begeleid. Ik voel me weer baas over mijn eigen website.

Inez Dumoulin

Coach en trainer

Laten we beginnen!

Ben je klaar om je website te transformeren? Ik laat je zien hoe je het doet. Start vandaag nog.