Training effectief webdesign

Hoe je je website succesvol maakt.

Transformeer je huidige website in een PRO webdesign.

1 – Vertaal jouw unieke identiteit en merkverhaal in een PRO web design, in lijn met je personal branding en doelstellingen.

2 – Met autoriteit, professionaliteit en waarde win je het vertrouwen van je online bezoekers. Want alleen vanuit vertrouwen kan een bezoeker jouw klant worden.

3 – Samen maken we jouw website professioneel en proactief. Jouw PRO website is onderdeel van je marketing en vormt nu het fundament van de groei van je merk.

Trainingswijze

 • Individueel + 100% op jouw maat
 • Online via Teams
 • 3 sessies x 60 minuten

Benodigd

 • Geen kennis van codering nodig
 • Je hebt een duidelijk doel
 • Bereidheid uit je comfortzone te stappen

Tarief

 • € 375 excl 21% btw
 • Gespreid betalen is mogelijk.
 • Ook voor Jumpstarters-voucher

Waarom is “effectief webdesign” relevant?

Jouw website is je belangrijkste marketingmiddel. Een professionele website draagt sterk bij aan je betrouwbaarheid, je vindbaarheid en de merkbeleving bij je potentiële opdrachtgevers.

Als je ervaart dat je website onvoldoende overtuigt of slecht vindbaar is, heeft je website (= je marketing) géén effect. Zolang je je noodzakelijke marketingmiddel niet verbetert, blijven belangrijke kansen onbenut. Tijd om dat op korte termijn aan te pakken met hulp van een expert!

Voor wie is deze training?

Deze online 1-op-1 training is toegespitst op starters, zelfstandigen en creatieve professionals, die een website of webwinkel hebben gebouwd met bijvoorbeeld WordPress, Shopify, Wix, SqaureSpace of Ecwid.

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je je website wilt verbeteren: je wilt meer bezoekers aantrekken, een heldere branding uitzenden, bezoekers verleiden tot een contactmoment, …

Ik heb nog geen website?

Perfect! Aan de hand van deze training maak je stap voor stap een gebalanceerd web design dat is afgestemd op jouw identiteit, je doelstellingen en je doelgroep. Met wireframes en je uitgewerkte bundel waardevolle content in de hand bouw je nu heel makkelijk je website in WordPress of een ander systeem. Of je laat je ontwerp bouwen door een webdesigner.

Ik wil leren hoe ik een website bouw?

Deze training leert je niet hoe je zelf een website bouwt. Op Youtube zijn veel instructievideo’s beschikbaar die je elke stap van het bouwproces tonen. Je kan leren bouwen met Webflow, WordPress, Squarespace, Wix, Shopify en veel meer. Elk platform biedt zijn eigen online tools aan.

De Training “Hoe je je website succesvol maakt” is voor

√  De starter die naamsbekendheid wil opbouwen en zijn volgers wil vergroten

√  De artiest die bezoekers wil verleiden tot het bezoeken van zijn tentoonstellingen

√  De professional die bezoekers wil overtuigen met de waarde van zijn kennis en ervaring

√   De zelfstandige die leads wil opbouwen met het beschikbaar stellen van digitale downloads

√   Diegenen die met hun website een doel voor ogen hebben dat ze wensen te bereiken!

Na je aanmelding en betaling neemt Hélène contact met je op voor je 1e afspraak.

Minder dan 30 seconden! Zo snel denkt je online bezoeker “Yeahh!” of “Nehh”. En dat heb je helemaal zelf in de hand.

Alles op je website heeft invloed op de perceptie van de bezoeker en het ontstaan van vertrouwen in jouw merk. Alleen vanuit vertrouwen kan je een relatie opbouwen met een klant of opdrachtgever.

Wil je jouw website transformeren in een PRO website? We analyseren samen de inhoud, vorm en structuur. Je creëert een gebalanceerd, succesvol design dat past bij jouw identiteit, boodschap en je doelgroep.

Own your Story! Investeer vandaag nog in de groei van YOU!” – Hélène Mulder, webdesigner en trainer 

Onderzoek en schetsen van lay-out’s, branding en designprincipes.

Principles of Design

Leerdoelen “Hoe je je website succesvol maakt”

Na de training ben je in staat:

 1. Je website kritisch te analyseren en te identificeren hoe het (beter) bijdraagt aan het opbouwen van klantenvertrouwen.
 2. Je doelstellingen voor je website helder te formuleren.
 3. Je werk consistent en trouw aan je (persoonlijke) brand online te presenteren.
 4. Met een logische en gebruiksvriendelijke structuur je online bezoekers door jouw verhaal op de website te leiden. Own your story!
 5. Je online bezoekers te motiveren tot de actie, die jij wenst: bijvoorbeeld de aanmelding voor email, aanvraag van een prijs, maken van een afspraak, en meer.
 6. Met behulp van webdesign je bezoekers te beïnvloeden, vertrouwen te winnen, hun aandacht vast te houden en tot actie aan te zetten.
 7. Je matig presterende website te transformeren naar een PRO online marketinginstrument dat jouw bedrijf of merk verdient.

Na je aanmelding en betaling neemt Hélène contact op voor je 1e afspraak.

Over je trainer

Hélène Mulder ontwikkelt digitaal beeld ter versterking van de online presence van creatieve professionals. Daarmee reikt ze creatieven de fundamenten voor de groei van hun merk en werk. Hélène Mulder is professioneel webdesigner, filmmaker, contentmaker en trainer. Zij werkte succesvol met o.a. architecten, dansers, copywriters, kunstenaars en vele andere creatieven in binnen- en buitenland.

Tarief

 • individueel en op maat
 • 3 sessies van 60 minuten
 • 375€ excl 21% btw
 • betalen in termijnen is mogelijk
Training Effectief webdesign door Hélène Mulder
Hélène Mulder webdesign, video en fotografie

Review van ondernemers

Feedback van trainees.
Wat zeggen zij?

De training Effectief Webdesign gaf mij veel inzicht in de logische opbouw en structuur van mijn website. De meerwaarde voor mij lag in het individuele: de 1-op-1 training. De training was zeer intensief, interessant, en absoluut productief. Dit was net dat tikkeltje meer dat ik nodig had om de juiste structuur te bekomen van mijn reeds ontworpen website.

Liesbeth Verdonck

fokker Australische labradoodles

Ik heb zoveel baat gehad van deze individuele training. Waardevolle inzichten gekregen die ik nu echt in de vingers heb omdat ik de verbeteringen zelf heb aangebracht. Hélène is geduldig, weet wat ze doet, luisterde goed naar mijn bedrijfsmissie en heeft me zeer helder begeleid. Ik voel me weer baas over mijn eigen website.

Inez Dumoulin

Coach en trainer

The training experience was highly beneficial for me. I learned a great deal about SEO and intelligent ways to build my online presence. Now, I understand better how to use a website in an effective way. Hélène is a very professional person. I highly recommend working with her.

Nida Hammad

Whitening Center Brugge