Flanders Investment & Trade (FIT)
subsidies-webdesign

Online beter in beeld

Flanders Investment & Trade subsidieert je online marketing

Voor de groei en ontwikkeling van je bedrijf is het essentieel dat je doelgroep jou ontdekt. Succesvolle ondernemers zorgen ervoor dat ze in real life én virtueel steeds goed zichtbaar zijn. Zij komen online beter in beeld met een effectieve website, professionele video’s en een strategie voor social media.

Voor de beste resultaten besteed je effectief webdesign en professionele korte films beter uit aan specialisten. Het zijn arbeidsintensieve en op maat gesneden creatieve diensten, die met subsidie van Flandres Investment & Trade ineens binnen handbereik van vele ondernemers komen.

Beter in beeld met subsidie

Wil je graag een professionele website laten ontwikkelen? Of e-commerce verbinden aan je bestaande website voor levering van je werk of dienst aan je internationale doelgroep? Durf je het aan om jezelf beter in beeld te brengen, met een korte film, fotografie of een virtueel interview? Het is heel goed mogelijk dat jouw (digitale) ambities in aanmerking komen voor subsidie van Flandres Investment & Trade!

Voorwaarden subsidie

De subsidie van Flandres Investment & Trade betekent een aanzienlijke financiële impuls voor (startende) kmo’s en bedraagt tussen €3.000 tot €4.500 per project.

De subsidie geldt specifiek over digitale projecten en is bedoeld voor kmo’s met een zetel in het Vlaams Gewest. Volgende projecten komen in aanmerking indien ze in meerdere talen en door externe specialisten worden uitgevoerd:

  • websites of webshops
  • een bedrijfsfilm
  • sociale media

Gedrukte media en vakliteratuur komen niet in aanmerking.

Wil je weten of deze Vlaamse subsidie ook jou kan ondersteunen in je online marketing? Bel of stuur een bericht. Samen brengen we jou en je onderneming (nog) beter in beeld, voor de groei en ontwikkeling die je zo verdient!

Subsidie-partner Hélène Mulder is een zeer ervaren webdesigner en filmmaker. Zij verzorgde de online presence voor diverse creatieve professionals. Ook traint ze (startende) ondernemers in de grondbeginselen van effectieve online zichtbaarheid.  

Voor deze Flandres Investment & Trade-subsidie verleent Hélène Mulder hoogwaardige op maat gesneden dienstverlening voor webdesign, e-commerce, korte films en digitale bedrijgscommunicatie (met uitzondering van social media).

Flandres Investment & Trade subsidie voor online marketing