Training Webdesign Zelfstandigen

Transformeer je website.
Overtuig met sterk webdesign.

 • Training is 100% gericht op de website van jouw bedrijf.
 • 3 Online, 1-op-1 en live sessies, van elk 60 minuten.
 • Voor je bestaande of nieuwe, nog te ontwikkelen website.
 • Geen kennis van codering nodig.

€ 375 excl btw

→  Je schrijft je in voor 3x 1-uur online, praktische en waardevolle sessies voor de totstandkoming van jouw doeltreffende website.

Training succesvol webdesign

Krijg je geen grip op je website?
Wellicht herken je dit.

 • Je worstelt met je website. Online komt je merk niet goed in beeld. Het is moeilijk je boodschap helder te formuleren.
 • Je maakt je zorgen dat de groei van je bedrijf stagneert en dat je opdrachten misloopt omdat je website geen vertrouwen opwekt.
 • Je voelt je overweldigd door alle technische aspecten van goed webdesign. Het kost ook teveel tijd om alles online te leren.
 • Je voelt je gefrustreerd dat je kansen mist, omdat je website geen opdrachten, en zelfs geen afspraken of info-aanvragen oplevert.

Leerdoelen training webdesign zelfstandigen

Krijg inzicht in het designproces en transformeer je website met een plan.

1. Je start met het structureren van je content, de reis van je klant en de belangrijkste zoekwoorden voor jouw vindbaarheid. 

2. Je (her)schrijft je teksten volgens een framework zodat je klant direct voelt dat je hem begrijpt en haar de oplossingen biedt, die hij zoekt.

3. Je content, het design en je branding helpen je bezoeker vertrouwen in jou te krijgen. Met alle stukken op hun plaats ben je sterk online zichtbaar + vindbaar. 

Na elke sessie van 1 uur werk je aan je opdrachten voor de volgende ontmoeting. We kunnen alle onderwerpen behandelen als je alle sessies consequent hebt voorbereid.

Voor wie is deze training?

Webdesign voor elke ondernemer
die een doeltreffende website wil!

 • Voor de starter, die zijn merk en naamsbekendheid wil opbouwen.
 • Voor de professional, die afspraken en informatieaanvragen wil genereren.
 • Voor de zelfstandige, die gezien en gevonden wil worden door zijn client.
 • Voor de vereniging die professioneler wordt en zijn ledenbestand wil uitbreiden.
 • Voor de ondernemer, die de online  gebruikerservaring wil verbeteren.
 • Voor de organisatie, die de boodschap van zijn donatieverzoek wil verhelderen.
Training webdesign zelfstandigen

Ontmoet je trainer

“Veel starters en zelfstandigen besparen op hun marketing en maken zelf een website, terwijl het hen aan wezenlijke kennis ontbreekt om dat doeltreffend te doen.

Ik help creatieven en zelfstandigen hun boodschap helder te formuleren en vorm te geven, zodat bezoekers hen online vinden en op waarde kunnen schatten. Online zichtbaarheid is de poort tot een klantrelatie, en dus de sleutel tot succes.”

Effectief webdesign door Hélène Mulder

Hélène Mulder | Online beter in beeld

Ondernemer, webdesigner, content creator en trainer. Succesvolle samenwerkingen met o.a. architecten, dansers, copywriters, kunstenaars en andere professionals in binnen- en buitenland.

De training Effectief Webdesign gaf mij veel inzicht in de logische opbouw en structuur van mijn website. De meerwaarde voor mij lag in het individuele: de 1-op-1 training. De training was zeer intensief, interessant, en absoluut productief. Dit was net dat tikkeltje meer dat ik nodig had om de juiste structuur te bekomen van mijn reeds ontworpen website.

Liesbeth Verdonck

Fokker Labradoodles

Ik heb zoveel baat gehad van deze individuele training. Waardevolle inzichten gekregen die ik nu echt in de vingers heb omdat ik de verbeteringen zelf heb aangebracht. Hélène is geduldig, weet wat ze doet, luisterde goed naar mijn bedrijfsmissie en heeft me zeer helder begeleid. Ik voel me weer baas over mijn eigen website.

Inez Dumoulin

Coach en trainer

The training experience was highly beneficial for me. I learned a great deal about SEO and intelligent ways to build my online presence. Now, I understand better how to use a website in an effective way. Hélène is a very professional person. I highly recommend working with her.

Nida Hammad

Tandenbleek Center

Training webdesign zelfstandigen: Hoe pakken we het aan?

Maak jouw website met een plan.

1.

Schrijf je in voor de training op maat. De trainer neemt contact met je op voor je eerste afspraak.

2.

Met persoonlijke begeleiding maak je je website volgens het stappenplan. Tijdens elke sessie wordt je werk besproken.

3.

Na 3 online sessies van 1 uur heb je zelf een sterke website gebouwd en geleerd hoe je deze in de toekomst succesvol uitbreidt. 

Training Webdesign voor zelfstandigen en creatieven

Start vandaag

Stop met het bekijken van tientallen How-To filmpjes, vergeet templates die niet bij jouw bedrijf passen. Start vandaag met een gedegen plan en leer tijdens 1-op-1 sessies hoe jij relevante content voor jouw online zichtbaarheid creëert én vormgeeft. Pak je website op een strategische wijze aan, start bij de basis en wees trots op je succesvolle, overtuigende webdesign.

€ 375 excl btw

→  Je schrijft je in voor 3x 1-uur online, praktische en waardevolle sessies voor de totstandkoming van jouw doeltreffende website.